(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Milliy qádiriyatlarımız keń sawlelengen dereklerden biri-bul xalıq dástanları bolıp, olarda milliy qádiriyatlarımızdı kóriwimizge boladı. Adamzat jámiyetiniń belgili bir rawajlanıw basqıshında etnikalıq toparlar, urıwlar hám qáwimlerdiń birigiwi negizinde xalıqlar, onıń jaslardı turmısqa tayarlawdaǵı ámeliy tájiriybesi kórinedi. Xalıq dóretpeleriniń negizgi túrleri dástanlar menen erteklerde, apsanalar menen naqıl-maqallarda unamlı qaharmanlar xalıqtıń, watannıń shın azamatı dárejesine kóterildi.