(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Maqalada baslawısh klass oqıwshılarınıń sóylewin hám oylawın rawajlandırıwdıń úyreniliwi analiz etilgen. Baslawısh klasslarda óz betinshe jumıslar arqalı oqıwshılardıń sóylewin hám oylawın rawajlandırıw haqqında usınıslar berilgen.