(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Bul maqalada G.Dáwletovanıń shıǵarmalarında metaforanıń qollanılıwı haqqında sóz etilgen. Qaraqalpaq tilinde metaforalardı ulıwma xalıqlıq xarakterge iye bolıw dárejesine hám stillik ózgesheliklerine qaray toparlarǵa bóliniwine toqtalıp ótilgen.