(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Maqola maktabgacha ta’limda nutq oʻstirish mashgʻulotlarini ijodiy tashkil qilishning metodik jihatlarini tadqiq qilishga bag‘ishlangan. Unda maktabgacha ta’limda nutq oʻstirish mashgʻulotlarini tashkil qilishning nazariy-amaliy asoslari ochib berilgan. Maktabgacha ta’lim tashkilotlarida bolalar nutqini oʻstirish metodik muammo sifatida tavsiflangan.