(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Bu tezisda o‘qituvchilarimizda kompetentlikning ahamiyati va o‘qituvchilarda pedagogik kompetentsiyaga ega bo‘lishi va kasbiy malakalarni rivojlanganlik darajasi haqida aytilgan. Barkamol insonni shaklantirishda kompetenlikning omillari haqida ba’tafsil to‘xtalgan.