(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Maqalada mektepke tayyarlaw toparlanında súwretler arqalı sáwbetlerdi ótkeriwde oyınlar, sorawlar, naqıl-maqallar, qosıqlar arqalı alıp barıw usılları haqqında sóz júritiledi.