(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Maqalada qaraqalpaq xalıq jazıwshısı Sh.Seyitovtıń eń dáslepki prozalıq shıǵarmalarınıń biri “Qashqın” povestinde paydalanılǵan kórkemlew sóz qurallarınıń usılları haqqında sóz etilgen, sol arqalı avtordıń jeke individual stili hám sóz tańlaw sheberligi ashıp kórsetilgen.