(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Insan tárbiyasında áhmiyetli róldi atqaratuǵın metodlardıń hár biri kámil hám jetik insandı tárbiyalawda zárúrli wazıypanı atqaradı dep qaraw orınlı. Metodlar ayrıqsha xarakterine kóre isendiriw, shınıǵıw, xoshametlew hám eskertiw beriwge bólinedi. Usı jaǵdayda metodtıń ulıwma xarakterli belgisi ózinde baǵdarǵanlıqtı, ayrıqshalıqtı, qollanıwǵa jaramlılıqtı sáwlelendiredi.