(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Maqolada maktabgacha yoshdagi bolalar oʻyinlari va oʻyinning bola hayotidagi ahamiyatli koʻrib chiqildi. Bundan tashqaari syujetli-rolli oʻyinlar asosida tarbiyalashda yuzaga keladigan muommolar oʻrganildi va tahlil qilindi.