(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Mazkur tezisda Til lugʻatlarda aks etadi. Til lugʻatlar asosida oʻrgatilishi kerak. Oʻquv lugʻatlari yaratishda ona tili taʼlimi oldiga bugungi davr qoʻyayotgan vazifalarni ham hisobga olish lozim.