(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Ushbu maqolada mehnat tarbiyasining ahamiyati, barkamol shaxsni shakllantirishda mehnat tarbiyasining o‘rni hamda boshlang‘ish sinf o‘quvchilarini mehnat tarbiyasining pedagogik asoslari haqida nazariy ma’lumotlar berilgan.