(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Sintaksislik baylanıslar tek ǵana adamlardıń bir-biri menen qarım-qatnasında anıqlanıp qoymastan, al kórkem shıǵarmalarda sonıń ishinde dramaturgiya tarawında da sintaksislik jaqtan óz ara baylanıs máselelerin kóriwge boladı. Maqalada A.Úteulievtıń «Ernazar Alakóz» tragediyalıq dramasında qollanılǵan sintaksislik baylanıslar analizlengen.