(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Мақалада зманауи мектепте сыныптан тыс жұмыстарын ұйымдастыру арқылы бастауыш мектеп оқушыларына қоғам тарапынан қойылатын талаптарды, өмірде өз орнын адаспай табу үшін, қандай қасиеттерді бойына сіңіріп меңгеруі және олардын мінез-құлқының мәдениеттілігінің ерекшеліктерін ескере отырып қалыптастыру мәселесі қарастырылған.