(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Usı tezisde búgingi kúnde jámiyette kitaptıń ruwxıy hám de etikalıq processlerdiń zárúrli faktorı retindegi rolin asırıw, sonıń menen birge, onıń mádeniyat hám til gúlleniwi ushın tiykarǵı azıq deregi ekenligin ashıp beriw, mádeniyattıń jetiskenliklerin biliwge, tarıyxınan hám filosofiyasınan juwmaq shıǵarıwǵa hám jańa shıńlarǵa erisiwinde tiykar boladı.