(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Bu tezisda mehmonxona xizmatlarini rivojlantirishning ahamiyati va Qoraqalpogʻiston Respublikasida mehmonxonalarning rivojlanganlik darajasi haqida aytilgan. Qoraqalpogʻistonda mehmonxona xizmatlari koʻrsatishning yaxshilanishiga xizmat qilayotgan asosiy omillardan haqida baʼtafsil toʻxtalgan.