(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Bul maqalada qaraqalpaq xalıq awızeki dóretpeleri hárbir xalıqtıń biybaha baylıǵı bolıp, olarda sol xalıqtıń tariyxı, turmıs tárizi, milliy úrp-ádet dástúrleri hám mádeniyatı óz kórinisin tabadı.