(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Bul maqalada perzent tárbiyasında shańaraq tiykarǵı wazıypa, shańaraqta perzent penen ata-ana ortasındaǵı múnásebetler ádep-ikramlılıq jolları, pedagogikalıq hám psexologiyalıq baylanıslardıń áhmiyeti.