(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Maqalada «Qoblan» dástanı tilindegi atlıqlardaǵı morfologiyalıq ózgeshelikler sóz etilgen. Onda dástannıń jazıp alınǵan waqtındaǵı sóylew tiliniń morfologiyalıq ózgeshelikleri házirgi ádebiy tilimiz benen salıstırılıp úyrenilgen.