(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Bul maqalada milliy qádriyatlardıń jámiyettegi ornı, onıń búgingi kúndegi áhmiyeti, milliy qádiriyatlardı tiklew, rawajlandırıw, ózligimizdi biliw, ruwhıy qádiriyatlar sistemasın jaratıw, onı asırap abaylaw, keyingi áwladqa jetkiziw ulıwma milliy wazıypalardıń tiykarı sıpatında kórsetilgen.