(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Maqalada qaraqalpaq komediyasında intermediya janrınıń payda bolıw hám rawajlanıw basqıshları ilimiy-teoriyalıq jaqtan úyrenilgen. Intermediyanıń janrlıq ózgeshelikleri ǵárezsizlikke shekemgi hám ǵárezsizlikten keyingi jazılǵan intermediyalar tiykarında analizge tartılǵan.