(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Bul maqalada bahalawdıń didaktikalıq áhmieti, bahalaw hám baha beriwdiń ózgeshelikleri, bahalaw teoriyası, bahalawda domen, subdomen hám konstrukt túsinigi. Juwmaq shıǵarıwshı hám qáliplestiriwshi bahalaw formalarınıń alıp barılıw usılları úyrenildi.