(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Bul maqalada qaraqalpaq tilindegi balıqshılıq kásibine baylanıslı leksika quramındaǵı qural atamaları sóz etiledi. Olardıń jergilikli aymaq wákilleri tilinde qollanılıw ózgeshelikleri qazaq tili menen salıstırılıp úyreniledi.