(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Bul teziste sport tayarlıǵı wazıypaların sheshiw shártleri, quralları hám usılları, sportshı iyelewi kerek bolǵan sport nátiyjelerin aldınnan rejelestiriw hám tayarlıq processindegi tiykarǵı kórsetkishlerdi belgilew talapları kársetilgen