(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Xalq ta’lim tizimini takomillashtirish masalalari, pedagog kadrlarni tayyorlash, tarbiyalash va o‘qitish-o‘rgatish metodlari davlat ahamiyatidagi masalasi bo‘lib kelgan va shunday bo‘lib qoladi, chunki u milliy davlat dasturining vazifalarini bajarishga yo‘naltirilgan, hamda shaxsni har tomonlama garmonik rivojlantirishga qaratilgan.