(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Uzaktan eğitim, tüm dünyayı etkileyen COVİD-19 salgını nedeniyle çokça gündeme gelmiş bir konudur. Ancak dil öğretiminde uzaktan eğitim uzun süredir tercih edilmektedir. Bunun nedeni yabancı dil eğitiminin içerik olarak uzaktan eğitime büyük oranda uygun olmasıdır. Bu çalışmada uzaktan eğitim yoluyla Türkçe öğretimi değerlendirilecektir.