(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Ushbu maqolada bugungi kunda rivojlangan trikotaj mahsulotlarini va rangli naqshlarni shakllantirish va badiiy loyihalash jarayonlarining ahamiyati haqida so’z yuritilgan. Trikotaj mahsulotlarini badiiy loyihalashning yanada samarali usullari, zamonaviy texnologiyalardan foydalanish haqida ma’lumot berib o’tilgan. Musavvir mahsulotga yangi tashqi ko‘rinish baxsh etish vazifasini bajaradi. Mahsulot samaradorligini oshirish, sifatini yaxshilash uchun, bugungi kunda zamonviy yangi estetik mezonlarni shakllantirish kerak. Mahsulotga yangi tashqi ko‘rinish berishda, matolarni naqshlar bilan bezatishning yangi yechimlari haqida fikir yuritilgan.