(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Maqalada házirgi qaraqalpaq tilindegi affiks morfemalardıń sóz qurılısındaǵı ornına qaray suffiks, postfiks, prefiks, fleksiya sıyaqlı túrlerinen basqa interfiks, infiks, unifiksler de ushırasatuǵınlıǵı sóz etiledi. Olardın hár biri óz aldına izertlewlerdi talap etetuǵınlıǵı aytılıp, interfiks, infiks, unifikslerge mısallar menen teoriyalıq anıqlamalar berilgen.