(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Maqalada somatimlik teńewler quramındaǵı birliklerdiń tilde qollanılıwı úyrenilgen. Somatizmlerdiń predmetke uqsatılıp, teńew xızmetinde keliwine somatizm+zat nárse (predmet) tipindegi mısallar analizlengen.