(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Bul teziste túrkiy xalıqlar ushın ortaq bolǵan qaharmanlıq ańızlar qatarında qaralatuǵın Tumaris patsha tuwralı tariyxıy jazbalar hám kórkem shıǵarmalarda berilgen Tumaris obrazın salıstırmalı úyreniwge qaratıladı. Sonday-aq Geradottıń «Tariyx» miynetindegi jazbalardıń tariyxı haqqında da toqtalıp ótiledi.