(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Bo‘lajak pedagog-psixologning pedagogik mahoratini oshirish muammolari o‘rganilgan shuningdek psixologik va akmeologik tadqiqotlarda kasbiy kompetentlikning muhim xususiyatlarin kursatib utgan.