(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Qaraqalpaq tilinde nekronimler leksikamızdıń belgili bólegin quraydı, nekropollar, ulıwma nekrotoponim obyektler tilde jasaw ómir súriw qásiyetine iye. Maqalada qaraqalpaq tilindegi nekronimler hám olardıń qollanılıwı haqqında aytılǵan.