(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Бұл мақалада түркі тілдеріндегі терминдердің фонетикалық жүйесі салыстырмалы - тарихи әдіс арқылы зерттеліп, фонетикалық заңдылықтарға сәйкес қарастырылады.