(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Bul maqalada Jańa Ózbekstan jaǵdayında baslawısh bilimlendiriw modernizaciyası dástúriy támiynatın jetilistiriwdiń ámeldegi jaǵdayı haqqında sóz etiledi.