(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Mazkur maqolada e lektron jadvallardan foydalanishning ahamiyati, dasturlashning natijalari va elektron jadval faylida saqlangan ma’lumotlar, elektron prezentatsiyalar, veb sahifalar yoki hisobot shaklida interfaol kompyuter dasturlari asosida tahlil qilinadi.