(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Maqolada oliy ta’lim tizimi da’sturlash, veb texnologiyalar va veb dizayn sohalarida mustaqil ta’limni tashkil qilishning veb platfornalardan foydalanish usullari ko‘rib chiqilgan. Mustaqil da’sturlashning zamonaviy usullari va ilovalari muhokama qilindi. Ta’lim jarayonida raqamli texnologiyalarni joriy etish, web texnologiyalari asosida axborot ta’lim resurslarini yaratishning qo‘llanilishi ko‘rsatilgan. Da sturlashni o‘rganish uchun milliy tizimlarga tegishli web platfornalar mutaxassislar uchun milliy kontentni yaratish imkoniyatini beradi.