(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Bugungi kunda insonlar jamiyatda o‘z qadr-qimmatlariga erishishni istaydilar. Insonning jamiyatdagi qadri toptalsa, uning hayotdan noroziligi kuchayadi. Shuning uchun adabiyot ham bu masalani yoritishni o‘z vazifasi deb biladi. Ushbu maqolada adabiyotning aksiologik vazifalari yoritib berilgan.