(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Mazkur maqola suv obrazining badiiy-estetik talqiniga bag‘ishlangan. Maqolada Furqat Alimardonning “Pichirlangan sirlar” qissasida qo‘llangan suv va quriyotgan Orol obrazi badiiy tahlil qilingan. Yoshlar nasrida adabiy an’ana va novatorlik masalasiga e’tibor qaratilgan.