(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Ushbu maqolada zamonaviy internet muloqot xulqining lingvistik xususiyatlari yoritildi. “Facebook” va “Instagram” kabi ijtimoiy tarmoqlardagi virtual muloqotning jargon, evfemizm, qisqartma, grammatik (morfologik, sintaktik) oʻzgarish, kulgichlardan foydalanish kabi lingvistik xususiyatlari tizimlashtirildi va tavsiflandi.