(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Ushbu maqolada tarjimalarda badiiy matnning lingvistik ekspertizasi ilmiy muommosi, matnda bayon qilinayotgan fikrning to‘liqligi matnning semantik yaxlitligi bilan bog‘liq bo‘lib, to‘liq tugallangan, yaxlit tugal mazmunga ega matn mazmunni to‘liq aks ettiruvchi sarlavhani tanlash orqali amalga oshirilishi xaqida ma’lumotlar berilgan.