(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Ushbu maqola Oʻzbek terminologiyasida fizikaga xos terminlar oʻrgangan olimlarning ilmiy ishlarini tadqiq qiladi va ular orasidagi farqlar va oʻxshashliklar muhokama qilinadi. Hozirgi davrdagi terminologik ilmiy ishlarning muhimligi taʼkidlanayotganini hisobga olib fizik terminlar oʻrganishning ahamiyati va dolzarbligi yuzasidan olimlarning fikrlari koʻrib chiqiladi.