(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Mazkur maqolada qadimgi yozma yodgorliklarda mavjud ko‘plik qo‘shimchalarining taraqqiyot tadriji asoslangan. Bitiklardan olingan misollar bilan izohlangan. Qo‘shimchalar ma’lum bir ko‘rinishga, qolibga kelguniga qadar bir nechta olimlar tomonidan tadqiq qilinganligi yoritilgan. Mazkur maqolamizda qo‘shimchalarning taraqqiyot bosqichlarini davrlarga ajratgan holatda har bir davrga tegishli qo‘shimchalarni misollar bilan ko‘rsatishdan iborat.