(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Ushbu maqolada Odil Yoqubovning “Billur qandillar” qissasida berilgan milliy qadriyatlar talqinlari tahlilga tortilgan. Milliy qadriyat tushunchasiga qisqacha ta’rif beriladi. Yozuvchining milliy qadriyatlarni talqin qilishdagi yondashuvi, o‘ziga xosligi va milliylikni berishdagi eng mayda detallargacha bo‘lgan e’tibori haqida to‘xtalinadi.