(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Mazkur maqolada jahon adabiyotshunosligida terminologik muammolar tadqiqi, o‘zbek adabiyotshunosligi terminologiyasining nazariy asoslari tadqiq qilinadi.