(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Ushbu maqolada Janubiy Qoraqalpog‘iston hududidagi ayrim suv obyektlarining nomlanish prinsiplari geografik jihatdan tadqiq qilingan. Janubiy tumanlar gidronimlaridagi oppozitsiyaning yuzaga kelish omillariga ko‘ra turlari ochib berilgan.