(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Mazkur maqolada hikoya janrining ahamiyati hamda uni o‘qitishning bir qancha zamonaviy usullari haqida so‘z yuritiladi. Zamonaviy usulda o‘qitishning samaradorligi bayon qilinadi.