(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Antonimiya mavzusida oʻzbek tilshunosligida koʻp oʻrganilgan boʻlsa ham, lekin enantiosemiya mavzusi kam oʻrganilayotgan yoʻnalish desak ham. Bu mavzuni oʻrganish bevosita adabiyot ya’ni badiiy asar bilan integratsiya qilishni taqozo qiladi. Bu mavzuni oʻrganish asosida nafaqat tilshunoslik rivojiga hissa qoʻshadi balki oʻquvchilarni badiiy asar mutolaasiga ham jalb qilgan bo‘lamiz.