(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Mazkur maqolada o‘zbek tili ta’limi jarayonida zamonaviy axborot texnologiyalari vositalaridan foydalanish masalalari o‘rganildi. Jahon miqyosida qo‘llaniladigan ta’limiy resurslar asosida audio va video o‘quv topshiriqlarni tayyorlashning ahamiyati haqida so‘z yuritildi.