(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
“Tu’lki, tasbaqa ha’m taskene” ertagini o‘qitishda axborot texnologiya vositalaridan foydalanishning ahamiyatli jihatlari borasida so‘z yuritiladi hamda ulardan samarali foydalanish uchun bir qator tavsiyalar beriladi.