(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Ushbu maqolada xalqimizning mavsumiy marosim aytimlariga kiruvchi “Yo ramazon” qo‘shiqlari va ularning mazmun-g‘oyalari haqida so‘z yuritilgan, ularning o‘zbek va qoraqalpoq tillardagi variantlari qiyoslangan, namunalar keltirilgan.