(untitled) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Maqolada “Ochiq G‘arib” dostonining g‘oyaviy mazmuni, tematikasi, qahramonlari badiiy tahlil qilingan. Shuningdek, dostonning kotiblar tomonidan o‘rganilishi, xalq orasiga tarqalishi masalalari o‘rganilgan.